2136688
Entertainment

Roseanne Barr belooft boetedoening

Roseanne Barr wil boete doen

Roseanne Barr wil boete doen

In een cryptische tweet heeft komediénne Roseanne Barr gezegd dat ze zal ’terugbetalen’ voor de pijn die ze heeft veroorzaakt.

Roseanne Barr wil boete doen

Roseanne Barr wil boete doen

Het is niet helemaal duidelijk hoe de actrice dat voor zich ziet. De tweet verschijnt temidden van geruchten dat zender ABC mogelijk een reboot van Roseanne maakt zonder haar. Zij zal financieel gewin hebben bij het voortzetten van de show, ook als ze er zelf niet in meespeelt, maar mogelijk zal ABC dat willen aanvechten, vermoedt Variety.

De zender is in gesprek met het productiebedrijf achter de show, over mogelijke nieuwe series rond de acteurs Laurie Metcalf, John Goodman, Sara Gilbert en de rest. Gilbert zou volgens TMZ zelfs vrijdag rondgebeld hebben om de andere castleden te polsen.

Volgens Variety zou er over een week een beslissing verwacht worden van ABC. Mocht het doorgaan, dan zouden de eerste afleveringen laat in november op zender kunnen, zeggen insiders.

Overigens krijgt Barr naast veel commentaar op haar goede intenties, ook steun van diverse twitteraars, die vinden dat ze genoeg excuses heeft gemaakt.