Nieuws/Entertainment
2137302
Entertainment

Bijbel Whitney Houston onder de hamer

Een bijbel die ooit toebehoorde aan Whitney Houston wordt geveild voor maar liefst 80.000 euro. Whitney heeft haar naam en die van ex-man Bobby Brown in haar bijbel geschreven, met hun trouwdatum erbij. Ook heeft ze de geboortedatum van hun dochter Bobbi Kristina genoteerd. Dit meldt Page Six.

Whitneys voormalige huisbaas van haar appartement in Newport Beach vond het boek toen hij het huis leeghaalde na haar dood. Ook trof hij nog wat kleding, een cd en een aantal andere boeken van de overleden zangeres aan. Hij liet dit aan haar management weten, dat hem mededeelde dat hij de spullen mocht houden.

Vanwege de persoonlijke aantekeningen besloot de man de bijbel te veilen via de site Moments In Time, waarop meerdere memorabilia van beroemdheden tegen hoge bedragen weg gaan. Zo is onder meer de ketting van rapper Tupac te koop, die hij droeg toen hij werd neergeschoten, voor 100.000 euro en gaan de bekende rode schoentjes van Judy Garland uit The Wizard of Oz weg voor maar liefst 5,5 miljoen.