Nieuws/Entertainment
2137779603
Entertainment

Ladies of Soul keren terug in Ziggo Dome

De Ladies of Soul staan op 20 november opnieuw in de Ziggo Dome. Dit maakten de zangeressen Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer woensdagavond bekend in de talkshow Jinek.

Na zes edities en vijftien uitverkochte shows in de Ziggo Dome bleef het dit jaar stil rondom de Ladies of Soul. Tot de zangeressen woensdagavond een zevende editie aankondigden.

Edsilia Rombley: „We’re back! Wat een periode van rust niet kan brengen! Na een pauze van een paar maanden kunnen wij niet wachten om weer met z’n allen op te treden. We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.”

Ook Candy Dulfer kijkt ernaar uit: „De lijstjes vol met songs zijn niet aan te slepen. Iedereen zit weer vol frisse energie en de show belooft echt weer een spektakel te worden met te gekke muziek. Het wordt weer een mix van vroeger en nu, waarbij we onze eigen persoonlijke favorieten combineren tot een geheel. Het wordt weer magisch.”

Tijdens het soulconcert wisselen de ladies energieke uptempo-nummers af met powerballads en laten ze zich begeleiden door een een liveband. De concerten staan ook bekend om de internationale gastartiesten.