Nieuws/Entertainment
2138628
Entertainment

Beyoncé en Jay Z houden elkaars hand stevig vast

Op podium lijken alle liefdesproblemen voorbij

Beyoncé and Jay Z

Beyoncé and Jay Z

Beyoncé en Jay Z hebben woensdagavond hun On The Run II-tour afgetrapt in Cardiff. De twee waren volgens de BBC na hun eerdere huwelijksproblemen opvallend aanhankelijk.

Beyoncé and Jay Z

Beyoncé and Jay Z

Terwijl ze gezamenlijk meer dan veertig hits brachten, van Crazy In Love tot 99 Problems, was het koppel druk met flirten en plagen, en hielden ze ook elkaars hand vast. Niet alleen op het podium maar ook net buiten de schijnwerpers, tussen de liedjes door.

Tijdens de show kwamen ook de liedjes voorbij waarop de huwelijksproblemen werden bezongen maar tegen het einde van het concert kwam de liefde terug. Zo zong Beyoncé Perfect, het nummer dat ze uitbracht met Ed Sheeran, terwijl er beelden van hun drie kinderen op de schermen werden getoond terwijl ze de hand van Jay Z vasthield.

„Bedankt voor deze prachtige avond”, zei Beyoncé aan het slot. „Het voelt fantastisch om op het podium te staan met degene van wie ik houd.”

Beyoncé en Jay Z staan op dinsdag 19 juni en woensdag 20 juni twee concerten in de Amsterdam ArenA tijdens hun On The Run II-tour.