2139931
Entertainment

Kim Kardashian: ’Telefoontje met Alice zal me altijd bijblijven’

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft gereageerd op het nieuws dat president Trump pardon verleent aan Alice Johnson, na haar pleidooi voor de gevangene, die levenslang had.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim blijkt na het nieuws vrij gauw naar de gevangene gebeld te hebben. „Het telefoontje dat ik net had met Alice, zal voor altijd één van mijn beste herinneringen zijn. Dat ik het haar voor het eerst kon vertellen en haar geschreeuw kon horen tijdens het huilen, is een moment dat ik nooit zal vergeten.”

Zus Khloé is er trots op dat het Kim gelukt is. „Kimberly, je bent zo’n prachtig mens van binnen ebuiten!! Ik sta steeds weer versteld van je vastberadenheid. Wat er ook maar speelt, jij laat niemand jouw leven dicteren. Wat goed is, is goed. Jij hebt het juiste gedaan!”.

Woensdag werd bekend dat president Donald Trump zijn handtekening heeft gezet onder het pardon voor Alice Johnson. De vrouw raakte in 1996 betrokken bij communicatie rond cocaïnesmokkel. Voor haar vrij beperkte rol kreeg ze toch een levenslange straf opgelegd. Ze heeft immiddels 22 jaar gevangen gezeten.