Nieuws/Entertainment
2145709
Entertainment

Mila Kunis werd zelfverzekerd door moederschap

Mila Kunis

Mila Kunis

Voor veel vrouwen verandert hun leven, zodra ze kinderen hebben. Ze lopen niet alleen over van liefde en trots voor hun nageslacht, de kindjes zorgen vaak ook voor zorgen en onzekerheden. Mila Kunis heeft daar geen last van. Zij zegt juist zelfverzekerder te zijn geworden door haar moederschap.

Mila Kunis

Mila Kunis

Door haar 3-jarige dochter Wyatt en zoontje Dimitri van 16 maanden realiseert de actrice wat echt belangrijk is in het leven. In een interview met Variety vertelt Kunis dat haar kinderen haar perspectief gaven, waardoor ze het vertrouwen kreeg om op te komen voor haarzelf en andere vrouwen.

„Ik was vroeger over heel veel dingen onzeker en maakte me heel erg vaak zorgen, maar sinds ik moeder ben doen al die zaken er niet meer toe”, vertelt Mila. „Ik had wel belangrijkere dingen te doen dan me zorgen maken om andermans mening. Wat kan mij het schelen als mensen me een bitch vinden. Je leert niet voor niets ’nee’ zeggen.”

Ze blikt dan ook terug op haar rol in de film Bad Moms. „Ik was zwanger en had een baby, dus ik dacht er niet aan het zelf te doen. Ik probeerde het andere mensen te laten doen. Uiteindelijk bedacht ik me dat deze film gewoon gemaakt móest worden en besloot ik er zelf in te spelen. Het is gewoon echt een goede en grappige film.”