Nieuws/Entertainment
2148250
Entertainment

Heleen van Royen had trio met Bart en prostituee

Heleen van Royen en partnet Bart Meeldijk

Heleen van Royen en partnet Bart Meeldijk

Heleen van Royen (53) droomde er altijd al van om eens een trio te hebben. Speciaal voor haar nieuwe boek Sexdagboek, besloten de schrijfster en partner Bart Meeldijk (31) een prostituee in te huren om die wens uit te laten komen.

Heleen van Royen en partnet Bart Meeldijk

Heleen van Royen en partnet Bart Meeldijk

„Het dagboek heeft dat plan in een stroomversnelling gebracht. We hadden het er al vaak over gehad”, vertelt Heleen in een interview met Volkskrant Magazine. „Ik wilde het een keer met twee mannen doen, Bart met twee vrouwen. Dus daar ontstond een patstelling. Ik wilde er best een keer een vrouw bij, maar dan moest er ook een keer een man bij, gelijk oversteken, snap je?”

Ze vertelt dat dit het perfecte moment was, zodat ze het kon gebruiken voor Sexdagboek. Het stel besloot dus een prostituee te bellen. „Het was veel feministischer dan ik dacht, want wij vrouwen hadden echt de leiding.” Dat blijkt ook uit het boek. Daarin staat te lezen dat Van Royen de ’bemoedigende’ woorden ’watch and learn’ tegen Bart uitsprak, terwijl ze bevredigd werd door de escort. „Het floepte eruit. Niet aardig, ik schaam me er nog voor. Maar ik dacht echt: ’shit, wat doet ze dit ongelooflijk, verbazingwekkend, goed’. Ik werd er compleet door verrast.”

De schrijfster zegt wel dat ze betwijfelt of het trio met twee mannen er nog ooit van gaat komen.

VROUW TV was aanwezig bij de presentatie van het boek Sexdagboek én bij de onthulling van het nieuwste VROUW magazine, waarvan Heleen gasthoofdredacteur was. Bekijk hier wat Heleen en Bart zelf van het boek vinden.