Nieuws/Entertainment
2148844
Entertainment

Zoon Farrah Fawcett aangeklaagd voor poging tot moord

Redmond O'Neal en zijn moeder Farrah Fawcett (2001)

Redmond O'Neal en zijn moeder Farrah Fawcett (2001)

Redmond O'Neal, de 33-jarige zoon van Ryan O’Neal en Farrah Fawcett zit momenteel in de gevangenis in verband met een overval op een supermarkt, maar is inmiddels ook aangeklaagd voor poging tot moord, geweld met een dodelijk wapen, bedreiging en het bezit van wapens.

Redmond O'Neal en zijn moeder Farrah Fawcett (2001)

Redmond O'Neal en zijn moeder Farrah Fawcett (2001)

De politie van Los Angeles laat aan People weten dat O’Neal vijf mensen zou hebben aangevallen in zes dagen tijd. Op 2 mei zou hij een man hebben gestompt en geprobeerd te steken met een gebroken fles. Daarna heeft hij nog een andere man aangevallen. Twee dagen later zou Redmond twee mannen hebben gestoken. „In eerste instantie dacht het slachtoffer dat hij alleen was geslagen”, vertelt de politie over het eerste slachtoffer. „Maar de verpleging ontdekte dat hij een steekwond in zijn zij had.” Op 8 mei probeerde O’Neal een medewerker van een koffiezaak neer te steken, daarna besloot hij een winkel te overvallen, waarna hij werd opgepakt.

Redmond O'Neal heeft nog niet gereageerd op de aanklacht voor poging tot moord.

De zoon van de Charlie's Angels-actrice kwam de afgelopen tien jaar meerdere keren in aanraking met de politie. Toen Farrah overleed in 2009 zat Redmond een straf uit voor drugsgerelateerde vergrijpen. In 2011 werd hij opgepakt voor drugs- en wapenbezit en in 2015 kreeg hij een gevangenisstraf van drie jaar opgelegd voor het overtreden van de voorwaarden van zijn proeftijd. Hij werd vervroegd vrijgelaten wegens een cellentekort.