Nieuws/Entertainment
2149400
Entertainment

Marvel-helden voor het eerst in Disneyland

De helden van comicproducent Marvel hebben zaterdag voor het eerst hun opwachting gemaakt in Disneyland Parijs. Captain America, Iron Man, Spider-Man, Thor en de Guardians of the Galaxy maken vanaf dit weekend deel uit van de vaste personages in het populaire pretpark.

Behalve dat de Marvel-personages voortaan in het park rondlopen, is er in het Studio Theater ook een nieuwe show te zien rond de superhelden. De hoofdpersonages uit Guardians of the Galaxy zijn op het plein van het Studio Park te bewonderen met een danscompetitie.

De lancering van de Summer of Super Heroes vormt de afsluiting van een heel jaar van festiviteiten ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Disneyland Parijs. De films rond de Marvel-personages hebben zich de afgelopen tien jaar ontpopt tot één van de succesvolste bioscoopreeksen ooit.

De tot nu toe negentien films hebben in totaal ruim 14 miljard euro opgeleverd. Er worden momenteel nog zeker dertien nieuwe Marvel-films voorbereid. In Disneyland Parijs moeten de komende jaren diverse nieuwe attracties rond de helden van Marvel verrijzen.