Nieuws/Entertainment
2149718
Entertainment

Josh Duhamel betrapt met Eiza Gonzalez

Josh Duhamel

Josh Duhamel

Josh Duhamel en Eiza Gonzalez zijn dit weekend voor het eerst samen in het openbaar gespot. ET Online zag de twee uit een restaurant in Beverly Hills vertrekken na een etentje.

Josh Duhamel

Josh Duhamel

Maandenlang gaan er al geruchten dat er iets speelt tussen de 45-jarige Transformers-ster en de 28-jarige Baby Driver-actrice, maar ze werden nooit samen in het openbaar gezien. Ook bij het restaurant probeerde het stel de camera’s te ontwijken. Toen Josh en Eiza doorkregen dat ze werden opgewacht door fotografen, zorgden ze snel voor wat meer afstand tussen elkaar.

Duhamel zou sinds februari een relatie hebben met Gonzalez. Een maand later deed een insider een boekje open over de twee: „Josh is tot over zijn oren verliefd op Eiza, maar hij voelt zich schuldig dat hij zo snel gevoelens heeft gekregen voor een andere vrouw. Hij wil respectvol zijn tegenover Fergie. Daarom heeft hij de relatie heel erg privé gehouden.”

Josh en zangeres Fergie maakten afgelopen september bekend dat hun huwelijk na acht jaar was gestrand. Eiza zou relaties hebben gehad met onder anderen dj Calvin Harris en acteur Liam Hemsworth.