Nieuws/Entertainment
2150227
Entertainment

Lily Allen is bang voor intieme optredens

Lily Allen

Lily Allen

Lily Allen vindt het veel eenvoudiger om voor een enorme massa op te moeten treden, dan wanneer ze voor een klein publiek moet zingen. De zangeres vindt het vooral lastig om het iedereen naar de zin te moeten maken.

Lily Allen

Lily Allen

„Ik vind het zo veel makkelijker om te communiceren met een groot publiek, dan in een intieme omgeving. Ik heb echt een probleem met intimiteit”, vertelt Allen aan Stylist Magazine. „Als iemand me vraagt om nu op te treden voor 100.000 man is er niets aan de hand, maar als ik dat moet doen voor tien man, heb ik dus echt een enorm probleem.”

„Als ik het gevoel heb dat iemand niet tevreden is, word ik bang en paniekerig. Het kan me helemaal niets schelen als ik een hele massa boos maak. Ik heb natuurlijk liever dat iedereen van me houdt, maar dat betekent niet dat ik voortaan mijn mening voor me houd.”

Ondanks haar succes, beweert de zangeres nauwelijks geld te verdienen met haar carrière. „Het is echt heel moeilijk om nog geld te verdienen met muziek. Mensen kopen geen albums meer en dankzij mijn contract uit 2005 heb ik ook geen inkomsten uit alle streamingdiensten. Ik vraag me wel eens af waar ik het allemaal nog voor doe.”