Nieuws/Entertainment
2150235
Entertainment

Peter Andre houdt kinderen weg bij Katie Price

Peter Andre

Peter Andre

Peter Andre wil niet hebben dat zijn kinderen nog in de buurt zijn van zijn ex Katie Price. De 45-jarige zanger is woest over het feestgedrag van het 40-jarige glamourmodel en om de opvoedkeuzes die zij maakt.

Peter Andre

Peter Andre

Peters zoon Junior (12) en dochter Princess (10) hebben de schoolvakantie doorgebracht bij de zanger. Toen Andre hoorde over de wilde stapavonden van Katie en haar nieuwe 29-jarige vriend Kris Boyson, wilde hij zijn kinderen niet meer terugsturen naar hun moeder. „Pete heeft haar een duidelijke boodschap gegeven: als je je kinderen weer wilt zien moet je je leven op orde krijgen”, vertelt een bron aan The Sun.

Ook is Peter furieus dat Katie hun kinderen alleen heeft gelaten met Kris terwijl ze pas net aan het daten zijn. „De druppel die de emmer deed overlopen was toen hij ontdekte dat hun moeders nieuwe vriend, die hij nooit heeft ontmoet, er in zijn eentje op uit was gestuurd om Princess en Junior op te halen. Hij wil niet dat die arme kinderen steeds worden voorgesteld aan een nieuwe man.”

Terwijl Andre al een tijdje gelukkig getrouwd is, ligt het privéleven van Katie in duigen. Vorige maand kwam haar derde huwelijk ten einde. Het glamourmodel wees Kieran Hayler, met wie ze ook twee kinderen heeft, de deur omdat hij meerdere slippertjes heeft gemaakt. Price heeft ook nog een oudere zoon uit eerdere relatie met voetballer Dwight Yorke.