Nieuws/Entertainment
2152034
Entertainment

ZIEN: ’Real Housewife’ gaat voor bodybuilding

Teresa Giudice

Teresa Giudice

Teresa Giudice werd bekend door de serie Real Housewives of New Jersey, zat vijftien maanden in de gevangenis gezeten door fraude van haar man, verloor haar moeder in 2015 en heeft vervolgens haar leven een andere draai gegeven.

Teresa Giudice

Teresa Giudice

Een opmerkelijke draai, voor een vrouw die roem verwierf als verveelde huisvrouw in een realityserie. Niets aan haar gespierde lichaam doet nog denken aan die rol. Haar platte buik en haar strakke armen showde ze aan de jury van de Bodybuilding Kampioenschappen van South Jersey.

In de badpakkenronde droeg ze een paarse glitterbikini, die niets verborg van het resultaat van al haar inspanningen van de laatste tijd: vijf maanden lang vijf tot zes keer per week trainen en een drastisch dieet. Grote oorhangers en doorzichtige pumps completeerden haar minieme outfit tijdens haar debuut op het podium en ze eindigde als derde van de acht. Ze is blij met het resultaat, maar voorlopig heeft ze geen plannen verder te gaan met de competitie.

Wat we wel van haar kunnen verwachten: een yoga-dvd en een eigen kledinglijn. Tsja, de huisvrouw moet toch wat, nu haar man Joe Guidici nog steeds zijn straf van 41 maanden wegens fraude uitzit.