Nieuws/Entertainment
2152505
Entertainment

Kritiek op outfit Meghan bij verjaardag koningin Elizabeth

Prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex bij de parade

Prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex bij de parade

Al waren fans razend enthousiast dat zij Meghan op het balkon konden zien tijdens Trooping the Colour, er zijn ook critici die haar look tijdens de parade ter ere van de verjaardag van de koningin ’ongepast’ vinden.

Prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex bij de parade

Prins Harry en Meghan, hertogin van Sussex bij de parade

Meghan droeg een roze jurk die beide schouders vrijliet en een witte hoed, schuin op haar hoofd, die ze al eens eerder had gedragen bij een officiële verplichting, drie dagen na haar huwelijk. Het was de jurk waar mensen over vielen. „Off the shoulder is ongepast voor overdag bij de parade of welke officiële verplichting ook”, schreef een criticaster volgens Page Six.

„Volstrekt ongepast”, werd er beaamd. Volgens een ander zoekt Meghan duidelijk de grenzen op, bij de verjaardagsviering van koningin Elizabeth. „Gaat ze nu niet te ver?”.

’Belichaming van klasse’

Maar de critici krijgen tegengas. „De monarchie ervaart zoveel onrust met twee nauwelijks zichtbare schouders. Stop ermee!!”, reageert iemand sarcastisch. En al zou de kersverse echtgenote van prins Harry het protocol gebroken hebben, dat wordt ook aangemoedigd. „Blijf zo doorgaan, lieverd.” En bij een ander kan de hertogin van Sussex überhaupt niets fout doen. „De Amerikaanse prinses is de belichaming van klasse, schoonheid en stijl. We houden van Meghan Markle.”

Het blijft onduidelijk of Meghan werkelijk het protocol brak. Een kenner wees erop dat ook haar schoonzus Catherine, prinses Diana en zelfs koningin Elizabeth zelf wel eens offshoulder outfits droegen.