Nieuws/Entertainment
2158926
Entertainment

Pommeline heeft spijt van tattoos

Pommeline, die zelf als tatoeëerder in de zaak van haar vriend Fabrizio Tzinaridis werkt, staat zelf inmiddels ook aardig vol met plaatjes. Toch heeft ze spijt van een aantal tatoeages op haar lichaam.

„Op mijn negentiende liet ik mijn eerste tattoo zetten, gewoon een kruisje achter mijn oor, om te voelen wat het is. Intussen heb ik er naar schatting dertig. Ik ben de tel kwijt, maar ik heb nog veel plaats”, vertelt de ex-verleidster uit Temptation Island aan de Belgische Story. „Mijn vriend Fabrizio is inmiddels begonnen aan mijn rechterbeen, dat moet vol komen te staan met indianentekeningen. Maar dat zal voor na de zomer zijn. Hoe ouder ik word, hoe minder goed ik de pijn verdraag.”

Pommeline geeft toe inmiddels ’verslaafd’ te zijn aan de lichaamsversiering. „Tja, anderen zijn gek op kunst en hangen schilderijen in huis, ik wil kunst op mijn lichaam. De meeste tattoos hebben voor mij geen emotionele betekenis, ik vind ze gewoon mooi. Later zullen de tatoeages mooie herinneringen aan vroeger zijn. Ik word een coole oma. De vorm zal misschien veranderen tegen die tijd, maar dat maakt me niet uit. Het is mijn lichaam, ik doe ermee wat ik wil.”

Ondanks dat de blondine erg trots is op alle inkt, heeft ze ook spijt van sommige plaatjes. „Mijn arm zou ik nu anders tatoeëren, maar ik lig er niet wakker van. Alleen de tattoo van mijn ex Merijn ga ik verwijderen. Ik stond er destijds volledig achter om de ’M’ onder mijn Thaise tattoo van Temptation te zetten. Als we vrienden waren gebleven, zou ik die tattoo houden, maar we zijn met laaiende ruzie uit elkaar gegaan. Ik wil dus zo snel mogelijk van die tattoo af.