2163111
Entertainment

Ryan O’Neal reageert op moordaanklacht zoon

Ryan O’Neal en zijn zoon Redmond

Ryan O’Neal en zijn zoon Redmond

Ryan O’Neal denkt dat zijn zoon Redmond een gevangenisstraf zal moeten uitzitten voor een steekpartij en andere recente mishandelingen. De acteur verklaarde tegenover Radar Online dat de 33-jarige niet zijn verantwoordelijkheid is.

Ryan O’Neal en zijn zoon Redmond

Ryan O’Neal en zijn zoon Redmond

De tabloidsite zocht Ryan op en liet hem een foto zien van het zwaargewonde slachtoffer van de steekpartij. De acteur vroeg zich eerst hardop af waarop hij hierop werd aangesproken. „Ik heb het toch niet gedaan?”, aldus de 77-jarige. Toen hij de foto zag, verklaarde Ryan: „Hier gaat hij de cel voor in.”

Redmond zit momenteel al vast voor een overval op een supermarkt. Eerder deze week werd bekend dat de politie hem verdenkt van verschillende mishandelingen in en rond Los Angeles tussen 2 en 5 mei. In een van de zaken wordt de zoon van Ryan en Farrah Fawcett aangeklaagd voor poging tot moord. Hij wordt daarnaast ook beschuldigd van het gebruik van een dodelijk wapen, mishandeling en bedreiging.

Redmond gaf vorige maand vanuit de gevangenis een interview aan Radar. Daarin verklaarde hij dat zijn drugsverslaving en criminele daden het gevolg zijn van de roem van zijn ouders en „het psychologische trauma van mijn leven: de ruzies met mijn vader, uit huis gegooid worden en op de straat leven, naar een psychiatrische instelling worden gestuurd, de hele tijd publiekelijk vernederd worden om wie mijn ouders zijn.” Ryan wilde destijds geen commentaar geven op de uitspraken.