Nieuws/Entertainment
2163248
Entertainment

Kevin Spacey terug in de bioscoop

Kevin Spacey

Kevin Spacey

Kevin Spacey keert volgende maand terug in de bioscoop. De van seksueel ongepast gedrag beschuldigde acteur is te zien in Billionaire Boys Club, een film die werd opgenomen voordat de aantijgingen aan het licht kwamen.

Kevin Spacey

Kevin Spacey

In oktober kwam Star Trek-acteur Anthony Rapp met het verhaal naar buiten dat Spacey probeerde seks met hem te hebben toen hij 14 was. Niet lang daarna lieten ook andere mannen weten nare ervaringen te hebben gehad met de acteur, waarop hij ontslagen werd bij hitserie House of Cards.

In november besloot Ridley Scott een maand voor de release van All The Money In The World dat hij de film niet met Spacey in een van de hoofdrollen wilde vertonen. De regisseur kreeg het voor elkaar om de acteur in tien dagen extra draaidagen te vervangen door Christopher Plummer.

Billionaire Boys Club werd tweeënhalf jaar geleden gefilmd. De film, met naast Spacey onder meer Ansel Elgort, Taron Egerton, Emma Roberts, Judd Nelson en Billie Lourd, vertelt het waargebeurde verhaal van een groep welgestelde jongens die in de jaren 80 een piramidespel opzetten om nog rijker te worden.