Nieuws/Entertainment
2165252
Entertainment

Dit zijn de cadeaus waarmee Oprah de moeder van Meghan omkocht

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Lange tijd gingen er geruchten rond dat Oprah Winfrey de moeder van Meghan, Doria Ragland, dure cadeaus zou hebben gegeven in ruil voor spannende info over The Royal Wedding. Maar niets blijkt minder waar...

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

In gesprek met Entertainment Tonight geeft Oprah uitleg over de tijd die ze met Doria doorbracht. „Het verhaal ging dat ik Meghan’s moeder had uitgenodigd en had overladen met cadeaus. Maar weet je wat die cadeaus waren? Het waren kumquats! Doria is heel goed in yoga, dus ik zei dat ze haar yogamat en sportschoenen mee moest nemen voor het geval dat we samen yoga oefeningen in de tuin wilden doen.”

„Toen ze aankwam had ze twee tassen bij zich, een met haar yogaspullen en een met eten. Ze zei dat ze gek is op kumquats en ik vertelde dat ik een kumquatboom heb. Ik vroeg haar dus of ze er een paar wilde hebben. Alle mensen die dachten dat ik haar met cadeaus probeerde om te kopen, het ging gewoon om een mandje kumquats! Als die ervoor kunnen zorgen dat je een interview krijgt, dan ben ik daar helemaal voor!”