Nieuws/Entertainment
2165616
Entertainment

ZIEN: Simon Cowell wil zoontje (4) koppelen

Simon Cowell en zijn zoontje Eric

Simon Cowell en zijn zoontje Eric

Simon Cowell wil zijn 4-jarige zoontje koppelen aan een van de deelnemers van America’s Got Talent. Het jurylid was zo onder de indruk van het optreden van de 5-jarige Sophie Fatu dat hij een date probeert te regelen tussen de twee kleuters.

Simon Cowell en zijn zoontje Eric

Simon Cowell en zijn zoontje Eric

Nadat het meisje, gekleed in een schattig roze jurkje met bijpassende bloemenhaarband, zichzelf heeft voorgesteld, richt ze zich tot haar favoriete jurylid Cowell. „Meneer Simon, ik heb over u gedroomd. U drukte op de gouden knop.”

Na haar vertolking van Frank Sinatra’s My Way is Simon fan van de kleine Sophie. „Je bent hilarisch. Ik wil dat je gaat daten met mijn zoon. Het is net uit met zijn vriendinnetje, dus ik moet jullie gewoon aan elkaar voorstellen. Hij gaat gek op je zijn, je bent zo schattig.”

Eric, het zoontje van Simon, denkt daar heel anders over. Wanneer Simon hem bij zich roept om te vragen wat hij van Sophie vindt, slaat hij hard op de rode knop. „Je kunt haar niet wegsturen”, roept Cowell geschrokken. Maar helaas voor het jurylid; Eric ziet zijn vaders plannen niet zitten.