Nieuws/Entertainment
2173530
Entertainment

Wilfred Genee: ’VI Oranje is niet logisch’

Wilfred Genee

Wilfred Genee

Het is voor Wilfred Genee nog erg zoeken naar de juiste balans tussen de uitzendingen mét en zonder Johan Derksen en René van der Gijp in VI Oranje blijft thuis. Volgens de presentator is het verschil daartussen levensgroot.

Wilfred Genee

Wilfred Genee

„We zijn nu drie dagen bezig en ik zoek nog enigszins de balans bij de uitzendingen zonder die twee. In tempo, humor en inhoud”, aldus Wilfred in de Volkskrant. „We hebben daarom aangegeven dat we dit programma niet logisch vinden, maar RTL wilde het per se. En aangezien RTL altijd een goede werkgever is geweest, houden we ons netjes aan ons contract. Misschien hoopt RTL dat wij ruzie krijgen en onze samenwerking opblazen, zodat Veronica niks meer aan ons heeft”, lacht hij.

„Uit angst om afgezeken te worden, durven veel gasten niet bij ons aan te schuiven als Johan en René aan tafel zitten”, gaat Wilfred verder. „We zijn een beetje het zwarte schaap van de televisiefamilie. Iedereen schaamt zich voor ons. Het is grappig dat allerlei televisiemakers zeggen niet te kijken, maar vervolgens over specifieke situaties beginnen. Het is een guilty pleasure van ze.”