Nieuws/Entertainment

Miley Cyrus neemt het op voor Selena Gomez

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Hollandse Hoogte

Nadat Dolce & Gabbana-ontwerper Stefano Gabbana zich eerder deze week de woede op de hals haalde van een groot aantal Selena Gomez fans, nadat hij haar ’lelijk’ had genoemd, mengt nu ook Miley Cyrus zich in de zaak. De zangeres neemt het op voor Selena.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Hollandse Hoogte

Miley plaatste donderdag een foto van haar en Selena op Instagram met waarbij ze haar ongenoegen uit over de uitspraak van Gabbana. „Deze koningin steunt een andere koningin. Ik kan het gewoon niet geloven. Ik ben in shock.”

Cyrus is niet de enige die boos is op de ontwerper. Stefano wordt bedolven onder de haatberichten, maar dat lijkt de 55-jarige Italiaan allerminst te deren. „Hey haters! Bedankt voor jullie berichten. Love you!”, schrijft hij op Instagram.

Het is niet de eerste keer dat Gabbana de gemoederen doet oplopen. Hij liet eerder al eens weten dat hij Kate Moss maar niets vond in een jurkje van Yves Saint Laurent. En in 2015 veroorzaakte hij zelfs een boycot van zijn merk door zich openlijk uit te spreken tegen het homohuwelijk.

Bekijk meer van