Nieuws/Entertainment
2174552
Entertainment

Victoria Koblenko zoekt hulp

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Waar media als Facebook en Instagram tegenwoordig vooral gebruikt worden voor het delen van bewerkte beelden en fantastische verhalen, schakelt Victoria Koblenko het medium vandaag in voor het daadwerkelijk sociale aspect.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

„Je kind is gebeten op de crèche. Ouders met ervaring, wat te doen?”, vraagt Koblenko zich af. „Ik hoor verschillende geluiden. Bijten is op die leeftijd niet agressief, dus ff laten gaan. Maar de gemoederen binnen onze familie lopen wel hoog op, want ik zou niet willen dat dit gedrag gekopieerd wordt.”

Haar verhaal blijkt heel herkenbaar voor haar volgers. „Ik heb precies dezelfde fase hier thuis! Ben radeloos!”, schrijft een vrouw. „Nu is het bijten, als hij op school zit is het spugen en vloeken. Het zijn fases. Steeds maar weer uitleggen dat het niet mag”, reageert een ander. ”Blijft lastig zulke dingen, maar ook ik zeg toch, laat het gaan. Gewoon op vertrouwen dat de leidsters er op een juiste manier mee om zijn gegaan. Maar ik kan begrijpen dat hier een moederhart gaat spreken. Je wilt niet dat iemand je kind pijn doet.” Gelukkig is er ook nog ruimte voor humor: „Hannibal beet ook, kreeg toen een masker!”