Nieuws/Entertainment
217783
Entertainment

Vrouw Arie Boomsma reageert op ophef foto

Romy Boomsma legt in een uitgebreide reactie op Instagram uit waarom Arie de tepeltjes van zijn dochtertje bedekt heeft op een foto.

Het plaatje waarop hij en zijn dochtertje te zien zijn zorgde voor veel ophef. Er kwamen negatieve reacties binnen als ’door die bloemen geeft deze foto de boodschap dat dhr. Boomsma denkt dat peuter lichaampjes iets seksueels kunnen zijn en dus bedekt moeten worden’ en ’dat is kwalijk, vooral omdat ik het niet van hem had verwacht.’

Romy besloot daarop zelf een kiekje te delen en daaronder haar verhaal te doen. Zo schrijft ze dat ze de tepeltjes van hun dochter bewust hebben bedekt. „Niet omdat we anti-tepels zijn. Integendeel! Wel, omdat dit voor ons voelt als het beschermen van haar kleine lijfje voor ogen die er op een verkeerde manier naar zouden kunnen kijken.”

Daarnaast zegt ze in haar uitgebreide reactie dat ze het lastig vindt zich te moeten verantwoorden. Ook vindt Romy het verbazingwekkend dat mensen op internet en sociale media ’de behoefte voelen hun negativiteit ongevraagd naar buiten te brengen’.