Nieuws/Entertainment
2180095
Entertainment

Jay Z en Beyoncé verrassen met album

Jay Z en Beyoncé hebben zaterdag een gezamenlijk album uitgebracht, Everything Is Love. Er staan negen nummers op en het is te beluisteren op Tidal, de streamingsdienst waar de rapper eigenaar van is.

Geruchten over een plaat van het stel doen al maanden de ronde. Beyoncé bracht in april 2016 het openhartige album Lemonade uit, waarop ze Jay Z beschuldigde van vreemdgaan. De rapper reageerde vorig jaar juni met de plaat 4:44, waarop hij toegaf een scheve schaats te hebben gereden. Al snel daarna deden verhalen de ronde dat beide albums gevolgd zouden worden door een plaat van de Carters samen.

Beyoncé heeft op Instagram alvast een voorproefje gegeven van een van de nummers, APES**T. De clip is opgenomen in het Louvre. Dat bericht werd in krap twintig minuten meer dan 1,1 miljoen keer bekeken. Ook andere berichten van de zangeres over Everyting Is Love vinden gretig aftrek onder de fans.

De twee zijn op dit moment bezig met hun On the Run II-tour. Vrijdagavond traden ze op in Londen, dinsdag en woensdag staan ze in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam om daarna weer te vertrekken naar Kopenhagen.