Nieuws/Entertainment
2180241
Entertainment

Kim Kardashian sluit presidentschap niet uit

Kim Kardashian sluit niet uit dat ze ooit een poging zal doen om president van de Verenigde Staten te worden. „Zeg nooit nooit”, zei de realityster in The Van Jones Show.

De vrouw van Kanye West benadrukt dat ze momenteel totaal niet bezig is met een carrière in de politiek. Wanneer de interviewer Kim erop wijst dat alles kan gebeuren aangezien Donald Trump president is, antwoordt ze: „Dat weet ik. Dat is ook de reden dat Kanye dol op hem is. Het is het idee dat alles kan gebeuren.”

Kardashian zegt dat ze eerst maar wil beginnen met het helpen van een persoon tegelijk. Daarmee doelt de Keeping Up With the Kardashians-ster op de vrijlating van Alice Johnson. Dankzij een bezoekje van Kim aan het Witte Huis verleende president Trump de 63-jarige voor drugsdelicten veroordeelde vrouw eerder deze maand gratie.

Kims man Kanye riep overigens afgelopen jaren al een paar keer dat hij een gooi gaat doen naar het presidentschap. In 2015 zei hij in 2020 mee te willen doen als presidentskandidaat. Inmiddels is dat 2024 geworden.