Nieuws/Entertainment
2180542
Entertainment

Peter Andre eist drugstest van Katie Price

Peter Andre wil dat zijn ex Katie Price een drugstest ondergaat. De 45-jarige zanger vreest dat de 40-jarige moeder van twee van zijn kinderen terugvalt in een leven vol drugs en wilde feestjes.

„Peter maakt zich enorm zorgen over Katie en de kinderen. Hij heeft haar gevraagd een drugstest te doen. Katie is daarmee akkoord gegaan. Hij wil er zeker van zijn dat er niets is om zorgen over te maken”, onthult een ingewijde tegenover The Sunday Mirror.

Afgelopen maand werd Katie meerdere keren dronken in het uitgaansleven gesnapt. Ze werd vergezeld door verschillende mannen, onder wie voetballer Shane Duffy en personal trainer Kris Boyson. Hierop besloot Peter zijn kinderen Junior (13) en Princess (10) niet terug te sturen naar huis. Afgelopen vrijdag bevestigde Price dat haar twee kinderen voorlopig bij hun vader wonen.

Andre en Price waren samen van 2004 tot 2009. Tijdens hun huwelijk gebruikte Katie een tijdje drugs vanwege een postnatale depressie. Tot afgrijzen van Peter, die fel tegen drugs is. Na het stuklopen van hun huwelijk trouwde Katie nog twee keer. Met haar laatste man Kieran Hayler, met wie ze ook twee kinderen heeft, ligt het glamourmodel nu in scheiding.