Nieuws/Entertainment
2182380
Entertainment

Na Pinkpopdrama: ’Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad'

Ophef om tweet Giel Beelen

Giel Beelen heeft zich maandagochtend volgens twitteraars niet van zijn meest empathische kant laten zien. In een tweet schrijft hij namelijk over het ongeluk met een busje bij Pinkpop, waarbij een persoon om het leven is gekomen en meerdere mensen gewond zijn geraakt, en de melding dat hij wél een goed weekend op Pinkpop heeft gehad.

„#Bestemorgen! Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend @pinkpopfest gehad, hoogtepunten hoor je in de @radioveronica ochtendshow. #RadioVeronica #pp18”, schreef Giel. De tweet is verwijderd.

Verschillende reacties luiden onder andere: „L*l met vingers (de meest overschatte dj aller tijden) @giels”, en „1 dode en een paar gewonden. Met mij alles prima! Ik had niks anders verwacht van die vent..”.

Inmiddels heeft Giel gereageerd op de commotie. De 41-jarige dj schrijft: „Even ter verduidelijking; toen ik dit vanmorgen poste was nog niet bekendgemaakt dat er een dode is gevallen en wenste ik de betrokkenen bij de vreselijke aanrijding succes. Sterkte aan de nabestaanden en alle betrokkenen. #pinkpop.”