Nieuws/Entertainment
2188709
Entertainment

Memphis Depay koopt Rotterdams penthouse voor 2,45 miljoen

Internationaal voetballer Memphis Depay (24) heeft een Rotterdams ’stulpje’ op de kop getikt. Voor een penthouse op de 40ste verdieping heeft de spits van Olympique Lyon een slordige 2,45 miljoen neergeteld, meldt Quote.

Eerder liet de makelaardij aan het blad doorschemeren dat de penthouses van de Montevideo-woontoren verkocht waren aan een ’zakenman en een internationaal bekende Nederlander’, maar nu blijkt uit de kadastrale gegevens dat die internationaal bekende Nederlander niemand minder dan Memphis Depay is.

Depay, die de gehele 40ste verdieping van ruim 500 vierkante meter heeft gekocht voor €2.450.000, zou volgens Quote flink onderhandeld hebben. Zo was de vraagprijs eerst €2.975.000, die vervolgens daalde naar €2.795.000, om daarna het penthouse te koop aan te bieden voor €2.659.000.

De van oorsprong 24-jarige Moordrechtenaar heeft voor dit geld een studeerkamer, een ruime living, een gigantische hoofdslaapkamer ’met garderobegedeelte’, een superdeluxe badkamer met grote jacuzzi, een logeerkamer, een gastenbadkamer, een tv-kamer met thuisbioscoop en uiteraard een enorme keuken met uitzicht op de Maas. Ook heeft hij toegang tot diverse sauna’s, een fitnessruimte en een zwembad. Daarnaast heeft hij de beschikking over vier parkeerplaatsen.

De bovenbuurman, die volgens het tijdschrift zakenman Peter Merceij is, heeft voor een slordige 4 miljoen de oude stek van voormalig vastgoedman Jan-Dirk Paarlberg gekocht. Daarnaast wordt Memphis met deze aankoop de buurman van Feyenoorder Jan Arie van der Heijden.

Rechts de Montevideo-woontoren die gebouwd is in 2005.

Rechts de Montevideo-woontoren die gebouwd is in 2005.