Nieuws/Entertainment
2195512
Entertainment

Sylvie Meis krijgt eigen show in Duitsland

Sylvie Meis is tien jaar in dienst bij het Duitse RTL en om dat te vieren krijgt ze een eigen show. Dat onthult Sylvie op Instagram.

Het programma heeft de naam Sylvies Dessous Model. De kleine diva gaat in de show op zoek naar een model voor haar eigen merk Sylvie Designs. Deelneemsters moeten onder andere poseren en meedoen aan fotoshoots. Aan het einde van elke aflevering zal Sylvie bepalen wie mag blijven en wie naar huis moet.

Volgens RTL krijgt de kijker ook een inkijkje in het privéleven van de presentatrice. „De succesvolle powervrouw is niet alleen maar model, presentatrice en zakenvrouw, maar ook een liefhebbende moeder”, zo is op de website te lezen.

Sylvie zelf kijkt erg naar het avontuur uit. „Ik ben zo blij dat eindelijk een van mijn grootste dromen uitkomt.” Eind vorig jaar leek de samenwerking tussen de presentatrice en de zender nog voorbij. Toen werd Sylvie vervangen als het vaste gezicht van de Duitse versie van Let’s Dance. RTL ontkende dat er sprake was van een ontslag, omdat ze geen „vaste medewerker” was.