Nieuws/Entertainment
2195609
Entertainment

Victoria Beckham: ’Zonder David ben ik nergens’

Victoria Beckham attends

Victoria Beckham attends

De geruchtenmolen draait nog steeds op volle toeren wat betreft het huwelijk van Victoria en David Beckham. Victoria maakt dan direct ook van de gelegenheid gebruik om tijdens een evenement van Forbes duidelijk te maken hoe blij ze is met haar man.

Victoria Beckham attends

Victoria Beckham attends

„Ik mag mezelf zo gelukkig prijzen dat ik de steun heb van een ongelooflijke echtgenoot”, spreekt ze het publiek toe. „Hij heeft me altijd aangemoedigd mijn dromen te volgen. Zonder zijn steun, ook thuis, zou ik het echt heel moeilijk hebben. We zijn gelijk in alles wat we thuis doen. Hij maakt dat allemaal mogelijk. Hij brengt de kinderen naar school, helpt ze met hun huiswerk en maakt het eten klaar. Ik kan me geen betere man en vader wensen dan David. Als ik thuis ben, doe ik die dingen natuurlijk ook. Het is belangrijk dat je partners bent. ”

Victoria laat weten dat ze het wel nog steeds moeilijk vindt om privé en werk gescheiden te houden. „Ik moet mezelf er steeds aan herinneren dat ik niet meer op mijn telefoon kijk zodra ik thuis ben. Het is oké om een mailtje pas de volgende ochtend te beantwoorden. Ik wil mijn vrije tijd doorbrengen met David en de kinderen. Ik wil de beste moeder zijn die ik kan zijn, maar tegelijkertijd wil ik ook de beste vrouw en professional zijn. Ik moet net als veel vrouwen veel ballen in de lucht houden. Ik doe mijn best, maar het is zwaar.”