Nieuws/Entertainment
2198738
Entertainment

Ex-advocaat Bill Cosby klapt uit de school

Bill Cosby

Bill Cosby

Tom Mesereau, een van de advocaten die door Bill Cosby eerder deze maand de laan werd uitgestuurd, pakt nu zijn podium. Hij gaat zijn verhaal over de Cosby-zaak vertellen aan privé-detective Scott Ross, die een eigen radioshow heeft op KCAA Radio.

Bill Cosby

Bill Cosby

Scott is in de wolken met zijn gast, temeer omdat het zijn eerste show op de zender is. „Ik waardeer het enorm dat Tom mij heeft uitgekozen om over Cosby te spreken”, vertelt hij aan Radar Online. Hij zal Mesereau vragen stellen over de veroordeling van de eens zo gevierde acteur. De voormalig advocaat van ’Dr. Huxtable’ is geen onbekende in Hollywood. Eerder al werkte hij voor Michael Jackson, Sylvester Stallone en Chris Brown.

De relatie tussen Cosby en zijn team van advocaten kwam onder druk te staan toen de 80-jarige komiek schuldig werd bevonden aan het drogeren en misbruiken van Andrea Constand. Daarnaast beschuldigden tientallen andere vrouwen hem van seksueel ontoelaatbaar gedrag. Eind september staan twee zittingsdagen gepland waarop Cosby te horen krijgt welke straf hij krijgt. Hij riskeert een celstraf tot dertig jaar.