Nieuws/Entertainment
2198885
Entertainment

Temptation-verleidster Yana: ’Ik ben onschuldig!’

Temptation Island-verleidster Yana Daems kreeg woensdag een celstraf van vier maanden en een boete van 600 euro opgelegd door de rechtbank in Brugge, maar daar is de blonde schone het niet mee eens. Ze ontkent alle beschuldigingen en tekent verzet aan.

„Juffrouw Yana Daems heeft haar advocaat, Mr. Omar Souidi, verzocht juridische actie te ondernemen tegen deze volstrekt onjuiste aantijgingen”, zo staat te lezen op de Facebookpagina van Souidi & Souidi Advocaten. Souidi heeft de opdracht aanvaard en gaat nu een gerechtsdeurwaarder instrueren om verzet aan te tekenen tegen het verstekvonnis.

„De rechtbank zal verzocht worden om de onschuld van juffrouw Daems vast te stellen. Juffrouw Daems ontkent manifest dat ze ooit een diefstal gepleegd heeft en betreurt dat ze reeds alzo wordt gekwalificeerd, zonder dat ze kennis had van enige zitting voor de rechtbank.”

Op Instagram is de verontwaardiging onder de volgers van Yana groot. „Trek je er niks van aan, ze willen alleen maar zelf bekendheid”, stelt iemand haar gerust. „Mensen zijn zo rap jaloers dat ze het geluk van een ander proberen afnemen”, reageert een ander. Yana zelf probeert nuchter onder te blijven onder de situatie. Wanneer haar gevraagd wordt wat er aan de hand is, schrijft ze: „Weer drama rond mij willen maken, ipv de mensen met rust te laten.”