Nieuws/Entertainment
2199671
Entertainment

Derksen: Thierry Baudet is bijzonder irritant en pedant

Johan Derksen is door Thierry Baudet uitgenodigd om tijdens de jongerendag van Forum voor Democratie te spreken. „Ik begin met het ouder worden wel wat rechtse trekjes te vertonen en hij is eigenlijk de chique uitvoering van Wilders”, reageert Derksen in VI Oranje Blijft Thuis.

”Ik vind hem met Theo Hiddema, Theo is mijn favoriet, wel een goed koppel. Maar nu vond Thierry dat ik een toespraak moest houden op de jongerendag. De meeste jongeren denken niet na en hobbelen achter die buikspreker van GroenLinks aan, maar er schijnen er ook een hoop achter Baudet aan te gaan.”

Derksen weet overigens nog niet of hij het gaat doen: „Ik heb mijn agenda niet bij me. Ik moet dus even kijken, want ik heb het heel druk zoals je weet. Hij zei me: ’je vindt me volgens mij een ongelooflijke l*l. Ik zei dat dat op zich wel klopt en dat ik hem bijzonder irritant en pedant in zijn presentatie vind. Toen zei hij: ’dat zegt mijn moeder ook altijd’. Dus er zijn meer mensen die dat opvalt. Ik vind hem wel een hele talentvolle jongen, alleen zijn presentatie is overdone.”