Nieuws/Entertainment
2200906
Entertainment

Verloving Memphis Depay en Lori Harvey voorbij?

Archieffoto van Memphis en Lori uit 2016.

Archieffoto van Memphis en Lori uit 2016.

Volgers van stervoetballer Memphis Depay (24) en Lori Harvey (21) vragen zich steeds meer af waarom op beide Instagrampagina’s geen spoortje meer van hun liefje te bekennen is. Zelfs de foto waarop Memphis op zijn knieën gaat en Lori ten huwelijk vraagt, is foetsie.

Archieffoto van Memphis en Lori uit 2016.

Archieffoto van Memphis en Lori uit 2016.

Eerder werd er al volop gespeculeerd over de verbroken verloving, nadat Lori telkens zonder ring werd gespot. Nu wordt het vuurtje extra aangewakkerd doordat op beide Instagramaccounts de foto’s van hen samen zijn verwijderd. De twee volgen elkaar nog wel op het sociale medium.

Meerdere malen is te lezen als reactie bij recente foto’s op het account van Memphis: „Hoe gaat het met jou en Lori? We zien jullie nergens meer” en ook op het account van Lori wordt er vaak gevraagd naar hoe het met het stel gaat. Andere volgers spreken de geruchten weer tegen door te zeggen dat Lori’s moeder Marjorie nog onder foto’s van Memphis reageert. Ook is de foto van het huwelijksaanzoek nog te vinden op het Instagramaccount van haar stiefvader, Steve Harvey.

Eind maart reageerde de Olympique Lyon-voetballer al geïrriteerd toen Olcay Gulsen met hem sprak voor RTL en meerdere malen aanstuurde op Lori, met wie hij sinds 2016 samen is. Over het feit dat het stel nog geen huwelijksdatum had, zei hij: „,We zitten in een flow waarin we wel zien. We hebben beiden ambities, maar wanneer we gaan trouwen, wordt dat de mooiste dag van ons leven!”