Nieuws/Entertainment
2203121
Entertainment

Seriesblog Temptation Island VIPS - aflevering 4

’Dit kun je toch niet doen met zo’n slet!’

Verleidster Fabiola.

Verleidster Fabiola.

Spoiler alert - Voor twee stellen draait Temptation Island VIPS na het eerste kampvuur al uit op een grote desillusie. Rowena is klaar met Ruud, die te veel last heeft van zijn ’dop’. En Niels en Rosanna, die eerder meededen, gaan gegarandeerd voor meer vuurwerk zorgen.

Verleidster Fabiola.

Verleidster Fabiola.

Het eerste kampvuur (na vier dagen en nachten) heeft, traditiegetrouw, van alles in zich. Zoete beelden van Donny Roelvink en zijn Amijé. Een van haar stuk gebrachte Gelina na het zien van haar vriend Stefano, waarbij eindelijk uitkomt dat hij toch echt eerder met verleidster Danique heeft gedate. „Zij moet niet meer in mijn buurt komen, ik vermoord haar echt”, zegt Gelina stellig.

Ruuds pikante uitspraken, nadat een verleidster tegen hem aanreed, krijgt nu ook Rowena te zien. „Ik had wel even last van mijn dop hoor, ik dacht ’ik wil haar echt n**ken’.” Woorden waardoor Rowena het niet meer ziet zitten. „Als je geil wordt van een ander, moet je dat lekker doen’ Als het zo snel kan gaan, moet hij lekker zijn biezen pakken. Mijn hart is gebroken. Hoe kun je mij zo voor schut zetten.”

Niels en Rosanna.

Niels en Rosanna.

Niels wordt ondertussen niet goed als hij ziet dat Rosanna gezellig een glaasje achterover slaat. Dat is wat hem betreft direct een verbroken afspraak: ze zou niet drinken. En ze gaat ook bij de verleiders flink over de tong als iemand die sowieso vreemdgaat - „daar durf ik mijn hand voor in het uur te steken” -, gevolgd door allerlei vuilspuiterij.

Niels verkondigt dat dat hem niets doet, maar denkt wel dat Rosanna zich gaat verlagen. En dan is het einde verhaal. Wat Rosanna betreft is Niels veel te ver gegaan met zijn geflirt met verleidster Fabiola. „Weer zo’n sletje dat achter hem aanzit”, vindt ze. Maar haar vriend lijkt het allemaal veel meer dan interessant te vinden.

Bij het kampvuur houden de dames zichzelf nog enigszins in de plooi tegenover presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau, maar eenmaal terug in de luxe villa in Mexico kan de toch al niet stabiel gebleken Gelina na de beelden niet eens meer praten.

Rosanna flipt helemaal en maakt met veel gehuil en geschreeuw heel duidelijk dat de relatie met Niels, na vier jaar, wat haar betreft over is. „Dit kun je toch niet binnen twee dagen doen, met een of andere lelijke hoer!” Terwijl haar vriend - of blijkbaar ex-vriend - zich meteen weer op de dame in kwestie stort. Niels en Rosanna gaan de komende weken ongetwijfeld voor véél meer vuurwerk zorgen in de Videoland-reeks.

Hoogtepunt

Het voorstukje aan het einde van deze vierde aflevering, waarin Rosanna roept dat ze blij is dat ze het tijdens een eerdere editie van Temptation Island met Alex heeft gedaan. Wat zij nog niet weet, is dat deze verleider later in de huidige serie opnieuw van de partij zal zijn en Niels ’bedreigt’: „Ik ga weer vieze dingen met je meisje doen.”

Dieptepunt

Wat zal Rowena spijt hebben van haar deelname. „Ik had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn, en af en toe vraag ik me ook af waar ik aan begonnen ben. Ik zag het als een spel, maar de liefde is echt. Dat wil ik eigenlijk helemaal niet op het spel zetten”, huilt ze al voor het zo gevreesde kampvuur, dat rampzalig uitpakt.

Verrassing

Het gerucht ging dat Donny Roelvink de grote bedrieger is in Temptation Island, maar dat lijkt vooralsnog toch echt de ver van zijn bed-show. Hij is heel lief als hij over zijn Amijé praat. En hij toont zijn grappige kant: „Ik ga een hele grote zak marshmallows meenemen naar het kampvuur.”