Nieuws/Entertainment
2205163
Entertainment

Q-dj Stephan Bouwman verhuist naar weekend

Stephan Bouwman

Stephan Bouwman

Qmusic-dj Stephan Bouwman krijgt vanaf het najaar een programma in het weekend. Hij vult straks op zaterdag en zondag de uren tussen twaalf en drie, zo blijkt uit het vrijdag gepubliceerde uitzendschema van Qmusic.

Stephan Bouwman

Stephan Bouwman

Naast zijn weekendjob gaat Stephan ook andere dingen door voor Qmusic. „Stephan is naast radio-dj ook een muzikant in hart en nieren. Hij gaat naast zijn show in het weekend ook muzikale samenwerkingen aan en zal vaak als Q-reporter interviews doen met grote artiesten”, zegt zendermanager Dave Minneboo. „Dit zal zowel online als in de shows doordeweeks te zien en horen zijn.”

Stephan is nu nog op werkdagen te horen in de middag. Hij verliest zijn plek aan Domien Verschuuren, die overkomt van NPO 3FM. Eerder maakte Qmusic al bekend dat de ochtend vanaf het najaar voor Mattie Valk en Marieke Elsinga is. Igmar Felicia, die nu samen met Mattie een duo vormt, verhuist naar de vooravond.

Wanneer het nieuwe uitzendschema precies ingaat is nog niet bekend vanwege de voorbereidingen voor de nieuwe shows. Ook wordt later pas bekend wanneer Domien start.