2205623
Entertainment

Marco Borsato geeft verklaring over Mary

Marco Borsato en zijn moeder Mary

Marco Borsato en zijn moeder Mary

De 72-jarige moeder van Marco Borsato is deze week opnieuw opgenomen in het ziekenhuis in verband met een infectie in haar schouder. De zanger geeft nu een verklaring over de gezondheid van zijn moeder.

Marco Borsato en zijn moeder Mary

Marco Borsato en zijn moeder Mary

„Omdat er veel vragen komen bij mij en mijn omgeving, voelen we ons genoodzaakt een korte verklaring te geven over de gezondheid van mijn moeder, Mary Borsato”, schrijft Marco op zijn website.

Mary brak in april haar schouder na een val in haar bruidsmodezaak. Ze is vervolgens een aantal keer geopereerd en haar schouder werd vastgezet met pennen. Toen de breuk genezen was, zijn de schroeven weer verwijderd. Kort hierna werd Mary opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

„Helaas is er een hardnekkige stafylokokken-bacterie bijgekomen die voor complicaties zorgt.” Hierdoor is een serieuze infectie ontstaan die een langdurige behandeling noodzakelijk maakt.

„Mary is echter in uitstekende handen en wordt liefdevol verpleegd in het ziekenhuis en gesteund door familie en vrienden. We hebben er vertrouwen in dat Mary volledig zal genezen. We hopen dan ook dat jullie Mary haar privacy willen respecteren en haar de kans geven in alle rust te herstellen.’