Nieuws/Entertainment
2205870
Entertainment

ZIEN: Roxeanne Hazes volledig uit de kleren

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Al sinds het begin van haar zwangerschap is Roxeanne Hazes trots op haar lichaam. Ook vrijdag bewijst de zangeres weer dat wat haar betreft heel de wereld haar vormen mag bewonderen. De brunette plaatste een replica van haar naakte licham op Instagram.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

„Duizendmaal dank, voor deze prachtige herinnering”, schrijft Roxeanne bij een reeks foto’s en een filmpje van een 3D-print van haar torso.

Waar er in het verleden nog wel eens zware kritiek kwam op haar uiterlijk en manier van kleden, zijn haar volgers dit keer een stuk liever. „Wauw heel mooi. Trots kun je zijn op je mooie zwangere buik”, reageert iemand. „Ik wil dit ook over een paar jaar. Wat onwijs mooi!” „Ik wou dat ik zoiets moois had als herinnering.” Het is slechts een greep uit de vele positieve reacties.

Maar, het internet zou het internet niet zijn, als er toch een paar opmerkingen over haar blote borsten tussen zouden zitten. Zo is er niet alleen commentaar op het volume van haar borsten, ook het feit dat ze geen bh draagt, wordt niet door iedereen gewaardeerd. Ach, als zelfs Instagram de beelden goedkeurt, is er niets aan de hand toch?