Nieuws/Entertainment
2212504
Entertainment

Janet Jackson brengt hommage aan stervende vader

Janet Jackson gaf vrijdagavond een emotionele speech waarin ze haar vader Joe bedankte. Volgens Amerikaanse media is Joe met terminale kanker opgenomen in het ziekenhuis en zou hij in de laatste fase zijn.

Tijdens haar toespraak gedurende de Radio Disney Music Awards, waar ze een Impact Award won, bedankte ze eerst haar moeder Katherine ’voor de meest uitbundige liefde denkbaar’. Vervolgens bedankte ze Joe, omdat hij ’haar aanmoedigde om het beste uit zichzelf te halen’. Dat laatste is een tikkeltje opmerkelijk, omdat Joe in het verleden bijzonder streng was voor zijn kinderen en erom bekendstond hen, toen ze nog jong waren, tot het uiterste te drijven. Zijn zoon, wijlen Michael Jackson, heeft eerder al eens gezegd dat hij en zijn broers door zijn vader werden mishandeld.

Bronnen laten aan TMZ weten dat eerst het plan was om Joe naar huis te halen, zodat hij daar in het bijzijn van zijn familie kan sterven. De hele week krijgt hij regelmatig bezoek van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.