Nieuws/Entertainment
2213625
Entertainment

Ex Tristan Thompson woest om Instagram-post

Jordan Craig, de ex-vriendin van Tristan Thompson, is allesbehalve blij met de laatste Instagram-post van de basketballer. Tristan plaatste een foto van hem met dochtertje True, dat hij samen met Khloé Kardashian kreeg, en zijn zoontje Prince, die hij bij Jordan verwekte. Volgens de boze ex zit Khloé achter de foto en is het puur een publiciteitsstunt.

Jordan wil haar 17 maanden oude zoontje zoveel mogelijk uit de pers houden en begrijpt niet waarom Tristan een kiekje van hen deelt met zijn 3 miljoen volgers. „Ze is blij dat hij beloofd heeft meer tijd met zijn zoon door te brengen, maar ziet dat liever buiten de schijnwerpers gebeuren. Daarbij trekt ze het slecht dat Khloé onderdeel van haar zoons leven zal gaan uitmaken”, aldus een bron.

Khloé en Tristan zijn de afgelopen week voor het eerst samen gespot in Los Angeles, nadat de realityster in Cleveland beviel van True. In de maanden voorafgaand aan de bevalling zou Tristan meerdere malen zijn vreemdgegaan, iets wat hard aankwam bij de Kardashian-telg. Het stel lijkt ondanks dat toch graag een familie te willen vormen en blijft de komende maanden in Khloé’s ’hometown’ om aan hun relatie te blijven werken.