Nieuws/Entertainment
2214483
Entertainment

Vrouw Stone Temple Pilots-gitarist Dean DeLeo vraagt scheiding aan

Jenn DeLeo, de vrouw van Stone Temple Pilots-gitarist Dean, is haar man helemaal zat. Ze wil scheiden en beschuldigt hem vreemdgaan en huishoudelijk geweld.

Dat meldt TMZ. Jenn zou de scheiding een paar dagen na een heftig incident hebben aangevraagd. Dean zou haar bedreigd hebben en toegegeven hebben dat hij vreemdging. Hij deed dat voor de ogen van hun zesjarige dochter June.

Volgens de vrouw begon het gedrag van haar man in 2012, kort nadat ze bevallen was. Dean zou begonnen zijn met drugs en flink veel alcohol drinken. Ook zou hij onder invloed hun dochtertje bijna hebben laten verdrinken. Bovendien zou hij zichzelf een keer bijna vergast hebben. Dit deed hij doordat hij in de garage knock-out ging van alle verdovende middelen, terwijl de motor van de auto draaide en de deur dicht zat. Toen Jenn hem wakker maakte, zou hij woest geworden zijn en haar bijna vermoord hebben. Ook claimt ze dat hij haar een aantal keren geprobeerd heeft te wurgen.

Ze is bang dat Dean net zo eindigt als hun goede vriend Chester Bennington, die een einde aan zijn leven maakte. Jenn wil de volledige voogdij over hun dochter.