Nieuws/Entertainment
2218969
Entertainment

Rapper Nelly breekt met zijn vader

Nelly

Nelly

Nelly alle banden met zijn vader voorgoed te willen doorbreken. Via sociale media laat de rapper weten klaar te zijn met het betalen van pa’s rekeningen.

Nelly

Nelly

„Hetzelfde DNA hebben maakt je nog geen vader! Die van mij is nog nooit naar een sportwedstrijd gekomen en zag me niet slagen op school, terwijl ik 20 jaar lang voor hem gezorgd heb. Tot op de dag van vandaag doet die man gewoon waar hij zin in heeft, zelfs als ik zijn rekeningen betaal. Nou, dat is vanaf nu dus verleden tijd”, aldus Nelly op Instagram.

„Het woord ’vader’ is een sterk woord, iets waarvan ik nooit de waarde heb gekend omdat mijn vader alleen maar deed wat hij wilde. Ik hoop dat het je waard was pap, want er komt geen geld meer jouw kant op van mij!”

In een volgend bericht prijst Nelly zijn moeder, die volgens hem een dubbelrol heeft vervuld in zijn opvoeding: „Ik heb diep respect voor alle moeders die tegelijkertijd ook vader moesten zijn. Mijn moeder heeft me geleerd hoe ik een bal moest gooien en vangen, ze leende geld om kleren voor me te kopen en was mijn grootste fan als ik het podium moest betreden. Ik hou van jou, mama! Eindelijk begrijp ik het!”