Nieuws/Entertainment
2219622
Entertainment

Meek Mill verrast nachtclubbezoekers

Meek Mill

Meek Mill

De gasten in de nachtclub in LA zullen raar opgekeken hebben toen Meek Mill zich afgelopen weekend niet alleen onder hen schaarde, maar ook nog eens de microfoon pakte voor een spontaan optreden.

Meek Mill

Meek Mill

Tijdens de verrassingsact droeg hij een shirt met in het Engels de tekst: schuldig tot onschuld bewezen is. Het slaat op zijn strijd tegen het Amerikaanse rechts- en gevangenissysteem, nadat hij tot april naar eigen zeggen onterecht gevangen zat. Hij kwam vervroegd vrij toen bleek dat de agent die hem gearresteerd had en getuigde in zijn rechtszaak op een lijst van politiemedewerkers staat van wie de betrouwbaarheid in twijfel wordt getrokken.

In samenwerking met Puma zet hij een lijn van t-shirts op waarvan de opbrengst bedoeld is voor de nonprofit stichting Gathering for Justice. Een kans om over hervormingen van de gevangenis en het strafrechtelijk systeem te spreken in het Witte Huis, liet hij liggen. Wel werkt hij met Jay Z aan een documentaire over zijn jarenlange strijd met rechters en de hoge straffen in Amerika voor mensen met een donkere huidskleur.