Nieuws/Entertainment
2221971
Entertainment

Daniel Craig krijgt ster op Walk of Fame

Daniel Craig

Daniel Craig

Het selectiecomité van de Hollwood Walk of Fame heeft bekend gemaakt wie er in 2019 een ster krijgen op de befaamde stoep. Dat is onder meer acteur Daniel Craig.

Daniel Craig

Daniel Craig

Daniel Craig krijgt de eer terwijl hij zich voorbereidt op zijn laatste rol als James Bond in 2019. Ook Robert de Niro krijgt een ster. ’Eindelijk’, schrijft Daily Mail. Daarnaast krijgen Ocean’s 8-actrice Anne Hathaway en Black Panther-ster Lupita Nyong’o een ereplekje, samen met regisseur Guillermo del Toro van het oscarwinnende The Shape of Water.

Het comité heeft er alle vertrouwen in dat hun keuzes voor de sterren van 2019 in de smaak vallen bij het publiek. Voorzitter Vin Di Bona: „We hebben onszelf overtroffen. De fans, de toeristen en de Hollywoodgemeenschap zal blij zijn met onze keuzes. We kijken ernaar uit om de gezichten te zien van de geselecteerden, wanneer ze hun ster onthullen.” De beroemdheden hebben twee jaar om een datum te prikken voor de officiële onthulling van de ster.

Uit de muziekindustrie is het eerbetoon voor onder meer Michael Buble, Pink en Dolly Parton. R&B-legende Jackie Wilson, overleden in 1984, krijgt alsnog postuum de eer.