Nieuws/Entertainment
2222966
Entertainment

Willibrord Frequin gaat leven Olcay Gulsen zuur maken

Olcay Gulsen heeft een vakantiegevoel nu ze naar Azië vertrekt voor het nieuwe RTL-programma Beter laat dan nooit. Maar Willibrord Frequin, een van haar reisgenoten, voorspelt dat de presentatrice het zwaar gaat krijgen.

„Ik ben echt helemaal vakantie-ready. Het voelt oprecht alsof ik op vakantie ga en niet ga werken”, glunderde Olcay op Schiphol voor de camera van RTL. „Ik heb wel vier papabears bij me.” Voor Beter laat dan nooit vliegt Olcay met Willibrord, Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber naar Japan. Daar moeten de oudere mannen de reis van hun leven gaan maken. „Misschien is het voor een van hen wel de laatste lange reis die ze gaan maken”, denkt Olcay.

Of ze haar vakantiegevoel lang vast weet te houden, is nog maar de vraag. Willibrord vindt dat hij en zijn reiskameraden Olcay „nog een beetje moeten temmen.” „Omdat je een hele lieve vrouw bent, maar je het heel zwaar zal krijgen”, zei Frequin toen hij Olcay een rode roos gaf. „Jij denkt dat je de baas bent, maar laat ik heel duidelijk zijn: wij blijven de baas.”