Nieuws/Entertainment
2225172
Entertainment

Aaron Carter: ’Het is mijn doel om papa te worden’

Aaron Carter

Aaron Carter

Aaron Carter bracht vorig jaar nog twee maanden door in een afkickkliniek, maar de 30-jarige zanger zegt nu klaar te zijn voor een eigen gezinnetje. Het broertje van Nick Carter wil heel graag papa worden.

Aaron Carter

Aaron Carter

„Ik houd mijn lichaam, geest en ziel gezond, zodat de persoon met wie ik ooit samen zal zijn, een man heeft die zijn zaken op orde heeft”, schrijft Aaron bij een foto waarop hij te zien is met ontbloot bovenlijf en slechts een handdoek om zijn middel. „Ik begrijp het leven en de liefde. Ik wil graag een papa worden.”

Het is niet de eerste keer dat de zanger zijn verlangen uitspreekt om ooit vader te worden. „Ik heb ook nagedacht over adoptie. Ik wil zo graag kinderen. Het is mijn doel om vader te worden. Ik ben inmiddels 30 en het is mijn voornemen om kinderen niet te krijgen.”

„Maar ik wil niet allen een kind. Ik zoek ook een prachtige vrouw of man, omdat we dan samen kinderen kunnen krijgen. Het moet wel met de juiste persoon zijn. Mijn vader begon op zijn dertigste aan kinderen, dus ik moet wel opschieten!”