Nieuws/Entertainment
2227056
Entertainment

Cardi B’s absurde babyshower

Niets is Cardi B gek genoeg

Niets is Cardi B gek genoeg

De babyshower van Cardi B was allesbehalve zoet en babyachtig. Het leek eerder op een nachtclub, met de moeder in wording die zich ondanks haar zwangerschap lekker uitleefde.

Niets is Cardi B gek genoeg

Niets is Cardi B gek genoeg

Standaard was het niet te noemen. De babyshower begon pas laat op de dinsdagavond. Echtgenoot Offset werd ingezet als cameraman om het gedenkwaardige feestje op video vast te leggen, waarvan TMZ ook beelden heeft.

Naast de dansvloer had de rapper haar naam eer aan gedaan met een complete Bardi Baby Bodega gevuld met dranken, toetjes én babyspulletjes. Geen wonder dat de party dan ook de naam kreeg: Bardi Shower: A Bronx Fairytale. In elk geval lijkt de artieste toch ook vastbesloten zich goed van haar taak als moeder te kwijten: er was ook een complete bibliotheek met allerlei babyboeken.

Nee, of het nu een babyshower is of niet, standaard zijn de feesten van Cardi B allerminst. Eerder postte de ster op Instagram al een video waarop ze dansend met haar echtgenoot Offset op een romantisch nummer, bestrooid wordt met briefgeld door hun rijke vrienden.