Nieuws/Entertainment
2227613
Entertainment

’Bestraling uitgesteld voor hondenopvang’

Bijzondere dag voor Rossana Kluivert

Rossana

Rossana

Rossana Kluivert kan na een moeilijke tijd vandaag goed nieuws brengen. Op Instagram laat ze weten dat vandaag de bouw van haar hondenopvangcentrum gestart is.

Rossana

Rossana

„Vandaag is een bijzondere dag”, schrijft Kluivert bij een video van de opening, waarin te zien is hoe haar team op Curaçao de champagne opent en een toost uitbrengt, terwijl een graafmachine de eerste werkzaamheden verricht en grond vrijmaakt voor het gebouw. Zelf kon ze er vandaag niet bij zijn. „Maar vanuit Nederland een dikke kus en ga hier gewoon verder.”

Het is voor Rossana een droom die uitkomt. „We zijn begonnen met de bouw van mijn droom, namelijk het hondenleed op Curaçao stoppen.” Volgens haar zetten een aantal vrijwilligers zich dag en nacht in op het eiland ’om die druppel te zijn op de gloeiende plaat’. „Samen zijn we sterk en dit moet lukken.”

Uitstel bestralingen

Het is goed nieuws voor de vrouw van Patrick Kluivert, bij wie ruim twee maanden geleden borstkanker werd geconstateerd. Speciaal voor de bouw van het opvangcentrum heeft ze bestralingen daarvoor uitgesteld, maakt Shownieuws bekend, zodat ze naar Curaçao kan afreizen om mee te werken.

Destijds liet ze al weten, ondanks dat ze enkele afspraken wel moest afzeggen, het project niet los te laten. De eerste dag dat ze na een operatie even uit bed mocht, vroeg ze op Instagram dan ook meteen aandacht voor het Kluivert Dog Rescue Center.