Nieuws/Entertainment
2227876
Entertainment

ZIEN: schattige Kardashian-nichtjes

Kim Kardashian West en Khloé Kardashian

Kim Kardashian West en Khloé Kardashian

Kim Kardashian is niet van de zijde van haar zuster Khloé geweken, sinds haar dochter True Thompson in april geboren werd. Op de verjaardag van Khloé post ze dan ook een eerbetoon aan haar zuster mét een nooit eerder vertoonde foto.

Kim Kardashian West en Khloé Kardashian

Kim Kardashian West en Khloé Kardashian

Op de foto prijken de beide babymeisjes van de zussen Kardashian: Chicago van Kim en True van Khloé. Gezamenlijk zitten ze op de schoot van de jarige jet. „Van harte gefeliciteerd aan één van mijn favoriete zielemaatjes op deze planeet!”, wenst Kim haar zus voor haar 34e verjaardag.

De steun van Kim en de andere zussen was voor Khloé onmisbaar toen vlak voor haar bevalling bekend werd dat de vader van haar kind, basketballer Tristan Thompson, was vreemdgegaan. „Dit jaar heb je kracht getoond als geen ander”, schrijft Kim daarover. „Ik bewonder je erom dat je altijd je hart volgt. Ik hou ervan je te zien als een mam en kan niet wachten op de jaren die nog komen.”

Ze wil met haar post haar zus vandaag dan ook in het zonnetje zetten. „Ik hou van je tot in het oneindige!”. Maar ook hun beider kindjes staan in het stralende middelpunt dankzij de niet eerder vertoonde foto: Chicago die eind januari van dit jaar via een draagmoeder werd geboren en True, van april dit jaar.