Nieuws/Entertainment
2228207
Entertainment

’Zoon (16) Johnny Depp erg ziek’

Johnny Depp

Johnny Depp

De zestienjarige zoon van Johnny Depp heeft ernstige gezondheidsproblemen. Zo erg dat zijn ex-vrouw en moeder van Jack Depp, Vanessa Paradis niet naar de premiére van haar film kon.

Johnny Depp

Johnny Depp

De Franse musicus en actrice was dinsdagavond afwezig bij de openingsavond in Parijs van haar film A Knife in the Heart. Regisseur Yann Gonzalez liet volgens People daarop weten dat zij bij haar zoon was. „Helaas is Vanessa Paradis niet in staat ons vanavond te vergezellen. Ze moest verstek laten gaan omdat haar zoon serieuze gezondheidsproblemen heeft”, vertelde hij.

Jack is de zoon van Johnny Depp en Vanessa Paradis

Jack is de zoon van Johnny Depp en Vanessa Paradis

Woordvoerders van Vanessa Paradis en van Johnny Depp hebben niet gereageerd op een verzoek om commentaar van het blad. De twee filmsterren hadden van 1998 tot 2012 een relatie met elkaar en kregen daaruit dochter Lily Rose (19) en Jack (16).

Recent maakten fans zich nog zorgen om de gezondheid van Johnny Depp zelf, toen hij ziekelijk mager met fans poseerde tijdens de tour met zijn band The Hollywood Vampires. Later bleek dat zijn uitgemergelde verschijning waarschijnlijk te danken was aan een filmrol.